Aanbod

Aanbod

 

Elke verandering in je huis, hoe subtiel ook, zal ook een verandering in jezelf betekenen.
Welke gebieden in huis vragen om aandacht? Waar kun je op letten om je huis zo optimaal mogelijk in te nemen? Het is een verrijkend, persoonlijk, dankbaar en soms confronterend proces. Hierin bied ik onderstaande pakketten aan:

Feng Shui je huis

  • Voorafgaand aan huisbezoek maak ik een complete analyse van je hele woning.*
  • Een uitgewerkt Nine Star Ki profile van jou en je huisgenoten.
  • Huisbezoek van ruim 2 uur om al je vragen te bespreken en eerste terugkoppeling van de analyse te bespreken.
  • Een uitgebreid rapport met analyse en uitgewerkt advies incl. plattegrond (zgn. Ba Gua) en visualisatie advies met indeling, kleuren en materiaalgebruik.

Investering: € 555,- (excl. 21% btw en evt. reiskosten) voor een woning met max. 3 slaapkamers. Meer kamers? Neem contact op voor een prijsopgave.
*Plattegrond lever je zelf aan.

Fengshui je (woon)kamer, je nieuwbouwhuis of je werkplek
Ieder huis, iedere werkplek en iedere wens of vraag is anders. Wil je een korte scan, advies ontvangen voor een specifieke (werk)kamer of heb je net een nieuwbouwwoning gekocht en zijn er nog mogelijkheden om invloed uit te oefen op de indeling? Neem dan contact op voor een maatwerk prijsopgave. Dit kan zowel privé of zakelijk zijn.
Nine Star Ki Consult
Wanneer je alleen een Nine Star Ki consult wilt, ontvang je een uitgebreide uitleg van jouw eigen energetische blauwdruk op basis van je geboortedatum. Het mooie aan Nine Star Ki is dat het gaat over een cyclus in je leven en niet over een vast gegeven. Wat zijn je sterke kanten en wat zijn je valkuilen? Wat kun je doen om lekker in de flow te komen? Met behulp van Nine Star Ki kan ook de mogelijkheden en de moeilijkheden van een relatie inzichtelijk worden gemaakt. Meer over Nine Star KiInvestering: € 75 per persoon (excl. 21% btw en evt. reiskosten)
Energy clearing/Space clearing/Energetisch Zuiveren
Energetische verstoringen in je huis of werkplek hebben invloed op je welbevinden en fysieke gezondheid. Het voelt niet goed en het kan leiden tot lichamelijke spanning, onrust en vermoeidheid. Aangezien ieder huis/ iedere ruimte verschillend is, neem voor meer informatie en prijsindicatie contact op.
Wil je meer weten of wil je een combinatie van bovenstaande pakketten?
Bel of mail mij dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.