Energetisch midden

Energetisch midden

 

Het Energetisch Midden symboliseert voor mij een krachtige plek die de basis vormt om vanuit te leven. Heldere inzichten, veranderingen, diepere verbindingen en het behalen van doelen kunnen zich van hieruit beter manifesteren.

Kruispunt
Je kunt dit Energetisch Midden zien als het kruispunt:

De verticale lijn die kosmos en aarde met elkaar verbindt, kruist de horizontale lijn die zorgt voor interactie met alles om je heen. Dit middelpunt loopt precies door jouw centrum, en is ook het midden van de Ba Gua. Het ultieme Midden waar Yin en Yang samen komen, de plek in de Ba Gua waar alle energie├źn samenkomen.

Plek van stilte en onvoorwaardelijke liefde
Het Energetisch Midden is de plek waar ruimte, stilte en onvoorwaardelijke liefde leeft en is in alles en iedereen aanwezig. Vanaf deze plek kan je jezelf compassievol verbinden met de wereld om je heen.

Wat brengt het Energetisch Midden?

Het Energetisch Midden brengt overzicht, mogelijkheden, zachtmoedigheid en vertrouwen in je leven. Het activeert je vermogen om op een liefdevolle manier met jezelf om te gaan. De plek waaruit je de dingen zonder oordeel en strijd kunt waarnemen. Vanaf deze plek kijk ik met je mee tijdens een Feng Shui consult. Met als uiteindelijke doel om de energie in jouw huis en in jouw leven weer vrij te laten stromen zodat je makkelijker kunt bewegen naar en vanuit jouw Energetisch Midden.

Ik wil mijn energie in mijn huis en leven weer vrij laten stromen!