Energetisch Wonen & Leven met Feng Shui


Hoe zou het zijn als je huis ook echt je thuis wordt? Als je huis je op natuurlijke wijze in balans brengt en energetisch voedt?

Thuis in je huis
Ons huiselijke leven heeft vaak een enorme invloed op wie we zijn, op ons dagelijks leven en gemoedstoestand. Als je je huis zo inricht dat je er goed in je midden kunt zijn en je je op je gemak voelt, wordt je huis een krachtplek van waaruit je levensgeluk kunt ervaren. Dit werkt niet alleen door in je huis, maar ook in je lichaam, het huis van je ziel. Je huis wordt dan echt thuis. Voor jou en je huisgenoten.

Acupunctuur voor je huis
Contact maken met je huis doe je, net zoals je dat met je lichaam kunt doen, op verschillende manieren. Feng Shui biedt hierin veel mogelijkheden. Het is als acupunctuur voor je huis.

Wat toont je huis?
Graag nodig ik je uit om samen op een liefdevolle manier te kijken naar wat je huis je toont. Waar stroomt het? Waar stagneert het? En hoe kun je met kleine of grotere aanpassingen de levensstroom in jouw huis meer ruimte geven?

Aangezien alles met elkaar verbonden is, geldt de natuurwet: ‘als de energie in je huis beter stroomt, ervaar jij als mens ook meer stroming en levensgeluk’.

Wees welkom om van jouw huis je energetisch thuis te maken!

Eva