Eva van Dort

Eva van Dort

 

Mijn kracht ligt in zien wat er ogenschijnlijk niet is, maar wel gezien en benoemd wil worden. Altijd met de liefdevolle uitnodiging dat jouw leven je daar brengt waar jij (beter) kunt bloeien en groeien.

Van jongs af aan verwonder ik mij over hoe subtielere energievelden werken. Hoe ze invloed uitoefenen op ons als mens en de omgeving waarin wij verblijven. Die werking van energie heeft diepe indruk op mij gemaakt en doet dat nog steeds.

Als kind en later ook met mijn eigen kinderen tekende ik altijd huizen. Het liefst met kronkelpad naar de voordeur, rook uit de schoorsteen en een boom naast het huis. Of alleen een boom, in volle glorie. Met diepe wortels, groene bladeren en vogeltjes. Als Hout vrouw (Hout is mijn 1e element) is groen mijn kleur. Ik plant graag nieuwe zaadjes en ik zorg voor beweging. Mijn intentie is een bijdrage te mogen leveren om energie weer te laten stromen op plekken waar deze is vastgelopen of stagneert.

Sinds 2016 heb ik meerdere opleidingen gevolgd op energetisch gebied, waaronder de School voor het Niet-Weten en de Leonardushoeve. De opleiding aan de Nine Star Ki & Feng Shui Academie bij Nina Elshof, hebben mij een tastbare manier aangereikt om de werking van de natuurwetten heel praktisch toe te passen.

In Feng Shui valt voor mij alles samen. Deze eeuwenoude leer is voor mij een praktische en prachtige vorm om een bijdrage te kunnen leveren in het energetisch veld. Altijd met de intentie dat bewoners zich fijner, positiever, energieker en meer in balans in hun eigen werk of woonomgeving voelen zodat zij volledig thuis zijn in hun leefomgeving en eigen lichaam.

Wil je ook weten wat jouw huis over jou vertelt? Voel je Welkom!

Eva

Ik wil weten wat mijn huis over mij vertelt!