Feng Shui Analyse


Een Feng Shui analyse bestaat uit de volgende drie stappen:

1) Woonvraag & Plattegrond
Als je je (woon)vraag helder hebt of een gedeelte daarvan, is het startpunt van de Feng Shui analyse het aanleveren van een nauwkeurige plattegrond van je woning en de geboortedata van iedere bewoner. Op basis daarvan maak ik een analyse. Hierin wordt de energiestoom in je huis in kaart gebracht en door het leggen van de Ba Gua wordt de energetische blauwdruk in huis zichtbaar gemaakt en geanalyseerd.  

2) Huisbezoek
Tijdens het consult lopen we samen door jouw huis. Ik luister naar je wensen, bekijk en onderzoek het huis en de omgeving, bespreken we de aandachtspunten van de Ba Gua en stel ik vragen. Hier wordt ruim de tijd voor genomen.

3) Het Advies
Na mijn bezoek werk ik jouw persoonlijke Feng Shui advies uit. Je ontvangt inzichtelijke en concrete oplossingen. Praktische tips over de indeling en inrichting, kleur en materiaalgebruik. Hiermee houd ik rekening met eventuele beperkingen. Het is aan jou wanneer je aan de slag gaat met de adviezen en veranderingen doorvoert.

Ik ben benieuwd naar de Feng Shui Analyse van mijn huis!