Testemonials


Wegens interne verhuizing en uitbreiding zou een nieuwe werkruimte voor mij als directeur gecreëerd worden in het hart van de school. De ruimte was vooralsnog een soort van opbergruimte/hok met enkel twee lichtkoepels als contact met de buitenwereld. Hoe transformeer je zo’n toch wel demotiverende ruimte naar een inspirerende werkruimte?

Het antwoord lag in een deskundig Feng Shui – concept, opgesteld door Eva. De zorgvuldige adviezen over de plek van het raam, de kleuren op de muren, de vloer, het plafond, het plaatsen van het reeds aanwezige interieur, het licht en ook de verdere aankleding zoals wanddecoratie en planten was goed nagedacht en levert ook echt iets op. 

Ik geniet iedere dag van deze rustige en rustgevende plek waar ik met aandacht kan nadenken over beleid en organisatorische oplossingen, online en digitaal werk verricht en wellicht het belangrijkste een plek waar ik goede gesprekken met kinderen, collega’s en ouders kan voeren. Door de juiste positie van bureau kan ik via het binnenraam contact hebben met de hele school als dat wenselijk is.

Iedereen die binnenloopt groot of klein geeft me terug hoe fijn deze plek voelt. Ik voel me heel dankbaar voor een mooie werkplek/ ruimte die volgens de Feng shui uitgangspunten/ principes is ontworpen, ingericht en aangekleed. Heel bijzonder!”

-Svenja


Eva is in staat om zeer liefdevol, zuiver en glashelder haar missie te leven. Ik was totaal versteld wat mijn huis over ons vertelde en nog verbaasder wat er gebeurde toen ik de eerste kleine veranderingen ging doorvoeren op basis van de Feng Shui analyse en de Nine Star Ki die Eva voor ons maakte. Mijn huis voelt nu nog meer thuis en hoe subtiel sommige veranderingen ook waren, ze zijn van grote invloed geweest op mij en mijn kinderen. Ons huis is nu nog meer een plek waar we kunnen ontladen en opladen. Magisch hoe je met je eigen huis kunt samenwerken!

– Marije Geenevasen