Werkwijze


Ontdek en creƫer jouw ideale (familie) woonhuis met Feng Shui
Het uitgangspunt voor de Feng Shui analyse van je huis is jouw (woon)vraag.
Een Feng Shui advies zet aan tot kleine en soms grote veranderingen in en om het huis. Het doel is dat jullie je als bewoners fijner en evenwichtiger gaan voelen. Dit geldt ook voor je werkplek.

Rust en heelheid
Als je een gevoel van rust en heelheid ervaart, ben je beter in staat om dat te bereiken in je leven wat je wilt. Denk aan het verbeteren van je gezondheid, je nachtrust, je creativiteit, focus en concentratie. Of aan het verbeteren van de relaties in gezin, familieleven en werk. Alsook het stimuleren van je sociale leven, het versterken van motivatie en het vergroten van zakelijk succes.

call to action-balk maken:
Ik ben benieuwd naar de Feng Shui Analyse van mijn huis! (doorlinken naar boekingsformulier)

2c. Feng Shui Analyse
Foto hand met kleurkaartjes

Een Feng Shui analyse bestaat uit de volgende drie stappen:

1) Woonvraag & Plattegrond
Als je je (woon)vraag helder hebt of een gedeelte daarvan, is het startpunt van de Feng Shui analyse het aanleveren van een nauwkeurige plattegrond van je woning en de geboortedata van iedere bewoner. Op basis daarvan maak ik een analyse. Hierin wordt de energiestoom in je huis in kaart gebracht en door het leggen van de Ba Gua wordt de energetische blauwdruk in huis zichtbaar gemaakt en geanalyseerd.  

2) Huisbezoek
Tijdens het consult lopen we samen door jouw huis. Ik luister naar je wensen, bekijk en onderzoek het huis en de omgeving, bespreken we de aandachtspunten van de Ba Gua en stel ik vragen. Hier wordt ruim de tijd voor genomen.

3) Het Advies
Na mijn bezoek werk ik jouw persoonlijke Feng Shui advies uit. Je ontvangt inzichtelijke en concrete oplossingen. Praktische tips over de indeling en inrichting, kleur en materiaalgebruik. Hiermee houd ik rekening met eventuele beperkingen. Het is aan jou wanneer je aan de slag gaat met de adviezen en veranderingen doorvoert.

Ik ben benieuwd naar de Feng Shui Analyse van mijn huis!